M I M O Ň
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY oba dva: vanilkové
KRÉM: mascarponovo-smetanový
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM vanilkovo máslový: na mantinely
KRÉM BÍLKOVO-MÁSLOVÝ: na potření celého dortu před potáhnutím fondánem
FONDÁN: žlutý + bílý
FIGURKA A ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 7.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 24 cm
KRÉM: mascarponovo-smetanový
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM vanilkovo máslový: na mantinely
KRÉM BÍLKOVO-MÁSLOVÝ: na potření celého dortu před potáhnutím fondánem
FONDÁN: žlutý + bílý
FIGURKA A ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 7.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 24 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden trochu jiný úhel
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé